Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πρωταγωνιστής σε κόμικς ο Ετό!

Σειρά κόμικς με θέμα τη ζωή του Σάμουελ Ετό αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρωταγωνιστής σε κόμικς ο Ετό
Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ο Σάμουελ Ετό έχει γράψει τη δική του… ιστορία, αγωνιζόμενος για χρόνια στην Ευρώπη. Σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της Ανζί, από την οποία αμείβεται με περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ποσό που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Η ζωή του Καμερουνέζου, ο οποίος ξεκίνησε από την πατρίδα του εντελώς άγνωστος και έφτασε να «κατακτήσει» τον κόσμο, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για εκατομμύρια παιδιά και να τα βοηθήσει να… κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον αναμένεται να κυκλοφορήσει μια σειρά 9 κόμικς, εμπνευσμένα από την πορεία του Ετό.

Οι εισπράξεις από τις πωλήσεις των κόμικς αυτών θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια που, ήδη, κάνει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, γνωστός για τις δωρεές και τη βοήθεια που προσφέρει σε όσους είναι λιγότερο τυχεροί από εκείνον.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: