Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Δεν υποτιμήσαμε την Μπαμπεργκ»

Ο αργός ρυθμός της Μπάμπεργκ ήταν ο κύριος λόγος που ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε τόσο πολύ απέναντι στους Γερμανούς σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη κι όχι κάποιος άλλος λόγος…

Πεδουλάκης: «Δεν υποτιμήσαμε την Μπαμπεργκ»
Ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν το μυαλό τους στον Ολυμπιακό αλλά… υπνωτίστηκαν από τον αργό ρυθμό της Μπάμπεργκ, για αυτό και δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, και το είχαμε πει και το είδαμε στην πράξη. Η Μπάμπεργκ είναι μια δομημένη ομάδα. Ότι λάθος κάνεις σε τιμωρεί. Είχαμε στιγμές που ήμασταν καλοί, αλλά και στιγμές που δεν ήμασταν. Όπως στον τομέα των ριμπάουντ ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πήγαμε σε σπέσιαλ καταστάσεις στο τέλος και δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Επιστρέψαμε στις νίκες. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Και αυτό ελπίζω να μας γίνει μάθημα.

Κάποιες φορές παίζεις με την συνήθεια. Μπορεί να ακούς πολλές φορές τα ίδια πράγματα, αλλά όταν ανεβαίνουν οι σφυγμοί να τα ξεχνάς. Εμείς… περπατάμε τις εμπειρίες μας. Δεν νομίζω ότι τα ματς με τον Ολυμπιακό που έρχονται έπαιξαν ρόλο. Δεν υποτιμήσαμε την Μπάμπεργκ σε κανένα σημείο. Είναι πολύ καλή ομάδα και το είχε δείξει και πέρσι εδώ μέσα. Βρέθηκε στην μέρα της, έβαλε τα σου και κάποια ήταν πολύ δύσκολα. Έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που σε… υπνωτίζει και μετά σε χτυπάει αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Εμάς μας τιμωρήσανε.

Επιθετικά δείξαμε βελτίωση. Διαβάσαμε τις καταστάσεις και ο Δημήτρης όσο πέρναγε η ώρα ήταν και καλύτερος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκαμε τις λύσεις που ψάχναμε, αλλά μας στοίχισε ότι δώσαμε πολλές δεύτερες επιθέσεις. Μας πλήγωσαν οι δεύτερες επιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: