Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Καινούρια αρχή για τον ΠΑΟ»

Η ώθηση από τη νίκη στο Περιστέρι, μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε "διπλό" στην Τρίπολη και καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Στέφανο Καπίνο.

«Καινούρια αρχή για τον ΠΑΟ»
Ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί του Ατρόμητου, πήρε πολύ σημαντική ψυχολογική ώθηση που θα τον βοηθήσει να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο γκολκίπερ των «πράσινων» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να… φοβάται τον Αστέρα και ότι θα πάει στην Τρίπολη για τη νίκη και μόνο ενώ ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου της ομάδας παρά τις πίκρες που έχει… γευτεί μέσα στην σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καπίνο στη NOVA:

Για την νίκη επί του Ατρόμητου και τα οφέλη στο ψυχολογικό κομμάτι:

Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό. Το χρειαζόμασταν όλοι. Και οι παίκτες και ο κόσμος και είναι καινούργια αρχή, ώστε να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτερα. Σε αυτή τη φάση η ομάδα είναι αρκετά καλά. Αυτό είδα και από τις προπονήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια.

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

Ο Αστέρας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Φέτος πηγαίνει πάρα πολύ καλά και έχει δείξει ότι παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα όμως είσαι ο Παναθηναϊκός και δεν μπορείς να φοβάσαι τον Αστέρα Τρίπολης και τον οποιονδήποτε Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Και αυτό γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός και είμαστε καλύτερη ομάδα. Έτσι πιστεύω.

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης και αν περιμένει κλειστό παιχνίδι:

Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι κλειστό παιχνίδι, γιατί ο Αστέρας έχει δείξει ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο θα μας διευκολύνει κατά τη γνώμη μου και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Για τον στόχο των πλέι οφ που έχει απομείνει για τον Παναθηναϊκό:

Είναι λυπηρό ότι είναι ο μόνος στόχος που έχει μείνει για την ομάδα. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τα καταφέρουμε και να μπούμε στα πλέι οφ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Για την πίεση που υπήρχε στην ομάδα μετά το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων:

Η πίεση... Ξέρετε πως είναι τα πράγματα... Αν γίνει ένα στραβό αποτέλεσμα το Σάββατο, επιστρέφει η πίεση, αλλά σίγουρα νιώθουμε καλύτερα.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και αν είναι αισιόδοξος:

Πρέπει να είσαι αισιόδοξος, για να νιώθεις κι εσύ καλύτερα ως ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα γίνονται κινήσεις, ελπίζω προς το καλύτερο και θα δούμε... Ελπίζω να γίνει ότι καλύτερο για το μέλλον της ομάδας, γιατί δεν της αξίζει να βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται τώρα.

Για τις ανακατατάξεις που έγιναν τελευταία:

Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω. Δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό.

Για την παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ του Τριφυλλιού και την πρόσφατη συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά:

Πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη μου φάση. Δουλεύω πάρα πολύ καλά φέτος με τον κ. Αγριογιάννη. Υπάρχει ο ανταγωνισμός που χρειάζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είμαστε μια πολύ καλή τετράδα. Από εκεί και πέρα, πήρα χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου, προσπάθησα για το καλύτερο και περιμένω. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, θα προσπαθώ να την αρπάζω και να δείχνω καλό πρόσωπο.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πικραθεί πάρα πολύ φέτος. Αυτό που ζητώ είναι υποστήριξη και σιγά σιγά ελπίζω σε καλύτερες ημέρες στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: