Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μασάντο: «Να δείξω τι αξίζω»

Στην αλλαγή του συστήματος που παίζει ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Πάουλο Μασάντο, τονίζοντας πως από το καινούριο του πόστο μπορεί να δείξει τις ικανότητες του.

Μασάντο: «Να δείξω τι αξίζω»
Στη θέση που παίζει υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη αναφέρθηκε ο Πάουλο Μασάντο, τονίζοντας πως η θέση του εσωτερικού μέσου είναι αυτή που του ταιριάζει περισσότερο. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε πως πλέον μπορεί να δείξει στον κόσμο τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» τον Φεβρουάριο, επισημαίνοντας πως οι μεγάλες ομάδες που έχουν στόχους είναι προετοιμασμένες για να αντεπεξέλθουν σε τέτοιες συνθήκες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη θέση που αποδίδει καλύτερα:
«Η θέση του αμυντικού μέσου μου αρέσει περισσότερο να παίζω, καθώς ξεκινάω με την μπάλα από πιο πίσω και έχω την δυνατότητα να βοηθήσω όλη την ομάδα. Όπως και να πλησιάσω την εστία για να σκοράρω».

Για τον κόσμο και την υποστήριξή του:
«Όταν είχα ξεκινήσει να παίζω σε άλλη θέση, ξέρω πως δεν ήταν ότι καλύτερο για εμένα. Ο κόσμος δεν ήταν ικανοποιημένος. Τώρα, μπορώ να δείξω στον κόσμο τι θέλω και τι μπορώ να κάνω».

Για τις αλλαγές στην ομάδα με τον Νικοπολίδη:
«Αυτή τη στιγμή σίγουρα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με πριν. Η ομάδα παίζει με διαφορετικό τρόπο. Και ο Αντώνης και η ομάδα θέλουμε ν' αποδείξουμε την αξία μας και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη δουλειά μας».

Για τον Μίτσελ και τις διαπραγματεύσεις που βρίσκεται ο Ολυμπιακός:
«Δεν το γνωρίζω καθόλου. Το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να είναι καλά, να πηγαίνει πάντα καλά και να κερδίζει τίτλους».

Για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο:
«Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα. Κάθε φορά πηγαίνει όλο και καλύτερα. Βελτιώνεται συνεχώς. Σίγουρα απέναντι σε εμάς θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να πάρει βαθμούς».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου:
«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι προετοιμασμένη από όλες τις πλευρές. Ο προπονητής ξέρει πολύ καλά τι αλλαγές πρέπει να κάνει, έτσι ώστε όλοι να είναι σε ετοιμότητα. Έτσι είναι τα πράγματα. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και όταν θέλουμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στο πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: