Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μιχαλήτσος: «Καιγόμαστε για βαθμούς»

Αναγκαιότητα είναι για τον Άρη η κατάκτηση βαθμών, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Μιχαλήτσος: «Καιγόμαστε για βαθμούς»
Περισσότερο από ένα μεγάλο ντέρμπι, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι για τον Άρη μία ευκαιρία να πάρει βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στην κάμερα της Nova.

Ο νέος προπονητής του Άρη εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υλικό της ομάδας και πρόσθεσε πως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα δεν του επέτρεπε να αρνηθεί την πρόταση να καθίσει στον πάγκο της για πέμπτη φορά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μιχαλήτσου:

-Με ποιες σκέψεις αναλαμβάνετε για μία ακόμη φορά τον Άρη; « Η καινούρια διοίκηση, πριν από δύο μήνες, μου ξαναέκανε την πρόταση και απ’ τη στιγμή που μου προτείνανε δύο φορές κάτι τόσο σημαντικό, δεν είχα το δικαίωμα να ξανααρνηθώ. Τους ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνουν. Γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν, διότι πάντα όταν έρχομαι εγώ, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω στα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα συν οι δύο προσθήκες των έμπειρων παικτών οι οποίοι φάνηκε ότι μπορούν να ανταποκριθούν και ν’ ανεβάσουν ένα επίπεδο τον Άρη».

-Τι κλίμα βρήκατε στην ομάδα; « Θεωρώ ότι είναι θετικό, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εμάς, μας λείπουν οι πόντοι και πρέπει άμεσα να τους πάρουμε, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή. Είναι ντέρμπι, αλλά πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε πόντους».

-Κατευθείαν στα βαθιά, λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ. Πως το αντιμετωπίζετε; « Πέρα από το ότι είναι ένα ντέρμπι το οποίο πάντα έχει μια ιδιαίτερη αίγλη, βρισκόμαστε σε μια συγκυρία κατά την οποία καιγόμαστε για βαθμούς. Δεν είναι ένα ντέρμπι για το UEFA, αλλά ένα ντέρμπι το οποίο το θέλουμε γιατί μας λείπουν βαθμοί και μάλιστα αρκετοί».

-Αγωνιστικά πώς το περιμένετε; « Τα ντέρμπι έχουν μια ιδιαιτερότητα, υπάρχει πάθος και δύναμη. Εγώ πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τον κόσμο που θα μας στηρίξει, όντας ο παίκτης παραπάνω που μπορεί να έχουμε στο παιχνίδι αυτό, ελπίζω στη νίκη που μας χρειάζεται πάρα πολύ».

-Κάθε φορά που έρχεται ένας καινούριος προπονητής, πάει σε αλλαγές. Να περιμένουμε το ίδιο εκ μέρους σας; « Πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν. Πιθανόν, όμως, μία-δύο αλλαγές να υπάρξουν.».

-Ψυχολογικά πως είναι οι παίκτες; « Σημασία έχει να είναι καλά την Κυριακή!».

-Τι έχετε να πείτε στον κόσμο; Όχι με την ιδιότητα του προπονητή, αλλά με αυτή του Αρειανού, κάτι που ποτέ δεν κρύψατε.. « Δεν θέλω να τους πω τίποτα, γιατί κι εγώ είμαι ένας απ’ αυτούς! Ξέρω ότι θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: