Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ένα βήμα κάθε φορά!!

Η ΚΠΡ εξακολουθεί να μη χάνει και ανεβαίνει σταδιακά στη βαθμολογία, συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις με τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο.

Ένα βήμα κάθε φορά

Οι Λονδρέζοι έχουν να χάσουν από το τέλος Δεκεμβρίου στο πρωτάθλημα και με τις νίκες και τις ισοπαλίες που σημειώνουν να ανεβαίνουν, έστω και …τσούκου-τσούκου.

Αντίθετα, η Νόριτς έμεινε για όγδοο ματς μακριά από τις νίκες και έχουν να πάρουν «τρίποντο» στο πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ρέιντζερς βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα, έδειξαν ετοιμοπόλεμοι και έδωσαν ρυθμό σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ρυθμό, πολλές φάσεις και …καθόλου τακτική.

Χαμένο πέναλτι από τον Αντέλ Τααράμπ!

Το ματς

Η ΚΠΡ έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα πως αρέσκεται στο να κλείνεται και να κρατά το σκορ και στο πρώτο μέρος χρειάστηκε να αλλάξει ρόλο. Η Νόριτς έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και το κατάφεραν σε ένα βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό από το ημίωρο και μετά και ήταν αυτοί που είχαν τις –λιγότερες μεν- κλασσικότερες –δε- ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, η Νόριτς προσπάθησε να παγώσει το «Loftus Road», δημιουργώντας αρκετές φάσεις, αλλά ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν ακόμη μια φορά εκεί για να σώσει την ομάδα του.

Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε στο 56’ όταν η ΚΠΡ έχασε πέναλτι, με τον Μαρκ Μπαν να το αποκρούει και να εξιλεώνεται για την ανοησία του να υποπέσει σε παράβαση. Ο ρυθμός άνοιξε περισσότερο και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους δύο τερματοφύλακες να κατεβάζουν ρολά. Το τελικό 0-0 αφήνει την ΚΠΡ και πάλι στον πάτο, αλλά να πλησιάζει στους τρεις βαθμούς την έξοδό της από εκεί! Αντίθετα, η Νόριτς συνεχίζει την …κοιλιά της.

Οι συνθέσεις του ματς

ΚΠΡ: Σέζαρ, Φάμπιο (Μπεν Χαΐμ 74'), Σαμπά, Χιλ, Τραορέ, Ράιτ-Φίλιπς (Ζαμόρα 54'), Ντέρι, Εμπιά (Τζίνας 69'), Τάουνσεντ, Τααράμπ, Μακί.

Νόριτς: Μπαν, Μάρτιν, Τζόνσον, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Σνόντγκρας, Χολτ, Πίλκινγκτον (Μπένετ 24'), Χούλαχαν (Μπέκιο 88'), Γκαρίδο, Τετέι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/2 (17:00)

ΚΠΡ – Νόριτς 0-0
Άρσεναλ – Στόουκ
Έβερτον – Άστον Βίλα
Νιούκαστλ – Τσέλσι
Ρέντινγκ – Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ – Σουόνσι
Γουίγκαν – Σαουθάμπτον
Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 3/2

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ (15:30)
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (18:00)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: