Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Οπαδοί με ευαισθησίες!

Συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Τζένοα, οι οποίοι συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για να το προσφέρουν σε ένα 5χρονο αγόρι, προκειμένου να εγχειριστεί στην Ελβετία.

Οπαδοί με ευαισθησίες

Ο 5χρονος γιός ενός οπαδού της Τζένοα πάσχει από μια σπάνιας μορφής ασθένεια και είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δεξιού πνεύμονα. Τα έξοδα της επέμβασης αυτής ξεπερνούν τα 75 χιλ. ευρώ, ποσό που αδυνατούσε να καλύψει ο πατέρας του μικρού.

Αυτή η ιστορία ευαισθητοποίησε τους οπαδούς της Τζένοα, οι οποίοι προσπάθησαν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα χρήματα μπορούσαν μέσω δωρεάς, εράνου, καθώς και μέσω των πωλήσεων αναμνηστικών της αγαπημένης τους ομάδας.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 40 χιλ. ευρώ. Όπως κάνουν γνωστό οι «τιφόζι» της Τζένοα, οπαδοί της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους, της Λάτσιο και της Ανκόνα πρόσφεραν σημαντική βοήθεια αγοράζοντας καπελάκια των «ροσομπλού», ενώ υπήρξαν και περισσότεροι από 400 άνθρωποι, οι οποίοι κατέθεσαν διάφορα ποσά στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοιχτεί.

Το ποσό που υπολειπόταν, περίπου 35 χιλ. ευρώ, το κάλυψε ο σύλλογος, με προσωπικές προσφορές των παραγόντων του.

Η εγχείρηση μεταμόσχευσης του πνεύμονα θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα σε εξειδικευμένη κλινική της Ελβετίας. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για το 5χρονο αγοράκι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: