Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ανοίξε ο δρόμος του ΠΑΟ για τον Μπόιντ!!

Ελεύθερος από το Πόρτλαντ με ημερομηνία αποδέσμευσης την 31η Ιανουαρίου έμεινε ο Κρις Μπόιντ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του με τον Παναθηναϊκό, πλέον, να μπορεί να τον αποκτήσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου

Ανοίξε ο δρόμος του ΠΑΟ για τον Μπόιντ!
Ελεύθερος έμεινε ο σέντερ φορ που ήθελε διακαώς ο Παναθηναϊκός. Ο Κρις Μπόιντ που αγωνίζονταν στο Πόρτλαντ και «φλέρταρε» με το «τριφύλλι» τον τελευταίο καιρό, τελικά, κατάφερε να αποδεσμευτεί από τους Αμερικανούς με ημερομηνία αποδέσμευσης 31 Ιανουαρίου.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κρις για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή τύχη στις μελλοντικές του προσπάθειες», είπε ο μάνατζερ της ομάδας, Γκάβιν Γουίλκινσον στην επίσημη σελίδα των Πόρτλαντ Τίμπερς.

Όσον αφορά τώρα τους «πράσινους», βάσει του άρθρου 6 της ΕΠΟ μπορούν να αποκτήσουν όποιον ποδοσφαιριστή έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου όταν και λήγει η σχετική προθεσμία.

Ο Σκοτσέζος ήθελε να διευθετηθεί ένας ειδικός όρος στην αποζημίωσή του που αφορά το ποσό του 1 εκατ. ευρώ και σχετίζεται με το αν υπογράψει σε άλλη ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο όρος, όμως, δεν ήταν ξεκάθαρος για ευρωπαϊκό σύλλογο και οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περισσότερο από το αναμενόμενο, όμως ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη φαίνεται ότι ο Μπόιντ είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: