Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τσαρτσαρής: «Κακώς που μιλήσαμε νωρίτερα για το ντέρμπι»

Στην… κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απέδωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάμπεργκ.

Τσαρτσαρής: «Κακώς που μιλήσαμε νωρίτερα για το ντέρμπι»
Τα πολλά παιχνίδια αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί τη Δευτέρα (4/2) έπαιξαν σημαντικό ρόλο για τη δύσκολη νίκη (76-73) του Παναθηναϊκού επί της Μπάμπεργκ, σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή.

«Δεν ξέρω γιατί ήρθε τόσο δύσκολα η νίκη. Ίσως τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα το ντέρμπι που είχε περάσει νωρίτερα στο μυαλό μας. Προσπαθούμε εδώ και καιρό να προετοιμάσουμε τους υπόλοιπους για αυτό το μεγάλο ματς. Πλέον, θα πρέπει να δούμε τι φταίει και έρχονται τόσο δύσκολα οι νίκες. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι», δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

«Έχουμε πάρει νίκες, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερες διαφορές. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ το χάσαμε αδίκως, γιατί θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτεροι στα πέντε τελευταία λεπτά. Έτσι όπως έχει γίνει το TOP 16 είναι σαν καινούριος θεσμός, με πολλά παιχνίδια, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα».

Τέλος, για το «φροντιστήριο» στους νέους παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε πει πολλά και μπορεί κακώς να είπαμε διάφορα πριν από το ματς με την Μπάμπεργκ. Θεωρητικά θα πούμε περισσότερα σήμερα αλλά και αύριο το πρωί για το κλίμα που πρόκειται να συναντήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: