Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Βλέπει» και Τζανακάκη ο Ολυμπιακός!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακό, εκτός από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, βρίσκεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη. Ο λόγος για τον Μανώλη Τζανακάκη.

«Βλέπει» και Τζανακάκη ο Ολυμπιακός

Πρόθεση των Πειραιωτών και για αυτό το καλοκαίρι είναι να αποκτήσουν τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας το εγχώριο στοιχείο στην ομάδα και επενδύοντας για το μέλλον.

Ήδη από χθες έγινε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον 20χρονο μέσο του Εργοτέλη που έχει κλέψει φέτος την παράσταση στο πρωτάθλημα της Football League.

Ωστόσο, νεαρός χαφ των Κρητικών δεν είναι ο μοναδικός που έχει κερδίσει την προσοχή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Λορένθο και ο Κοβάσεβιτς έχουν σχηματίσει καλή άποψη και για τον 21χρονο δεξιό μπακ της κρητικής ομάδας, Μανώλη Τζανακάκη.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να πάρει «πακέτο» τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι θεωρείται σίγουρη η απόκτηση ενός επιθετικού στη θέση του Μάρκο Πάντελιτς και από την ελληνική αγορά ακούγονται έντονα τα ονόματα του Δημήτρη Παπαδόπουλο, του Στέλιου Βασιλείου και του Βαγγέλη Μάντζιο.

Λόγω ηλικίας το προβάδισμα έχει ο δεύτερος, αλλά και οι δύο έμπειροι φορ είναι ψηλά στις επιλογές. Ωστόσο, γνώμη στις επόμενες μεταγραφές της ομάδες θα εκφέρει και ο Μίτσελ (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: