Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ»

Ένα μονάχα αποτέλεσμα υπάρχει για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Ταξιάρχη Φούντα.

«Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ»
Απόλυτη συναίσθηση της σημασίας που θα έχει μια ακόμα νίκη -αυτή τη φορά επί του Πανιωνίου- εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε όπως έπρεπε το πρωτάθλημα.

Τόνισε ωστόσο τα τελευταία καλά αποτελέσματα έχουν βελτιώσει το κλίμα, στάθηκε στη συνεισφορά του Πετρόπουλου και της αλλαγής του συστήματος στην εικόνα της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι μια ακόμα νίκη με τον Πανιώνιο είναι απαραίτητη στην προσπάθεια να ανατρέψει τις εντυπώσεις.


Αναλυτικά όσα είπε ο Φούντας

Για την αλλαγή στην ψυχολογία της ΑΕΚ: «Έχουμε κάνει τρία καλά συνεχόμενα αποτελέσματα. Υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Εμείς όμως αυτό που κάνουμε είναι στο κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 1000% των δυνάμεών μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να νικάμε και το Σάββατο θα πάμε όλοι μαζί δυνατά για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Εμείς δε θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, θα έρθει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα πάμε μόνο για τη νίκη.

Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα και αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλό της ΑΕΚ»
.

Για την αλλαγή συστήματος: «Πιστεύω ότι μας έχει βοηθήσει το νέο σύστημα και σε ό,τι έχει να κάνει με εμένα, με βοηθάει πάρα πολύ ο Αντώνης (σ.σ. Πετρόπουλος), αφού με την ταχύτητα που έχω μπορώ να βγαίνω στην αντεπίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: