Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Στηρίζει Μπαλοτέλι ο αρχηγός!

Τη βεβαιότητα πως ο Μπαλοτέλι θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, αν βρει ένα περιβάλλον υγειές, εξέφρασε ο Μάσιμο Αμπροζίνι, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport».

Στηρίζει Μπαλοτέλι ο αρχηγός

Στους θαυμαστές του Ιταλού επιθετικού ανήκει ο Μάσιμο Αμπροζίνι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport» αναφορικά με το νέο συμπαίκτη του. «Ο Μπαλοτέλι αποτελεί κεφάλαιο για τη Μίλαν και δίνει πρόσθετη αξία στην ήδη υπάρχουσα της ομάδας. Πριν την άφιξή του είχαμε αποδείξει πως βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εξέλιξης και προόδου, συνεπώς με τον Μάριο στη σύνθεσή μας μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα», σημείωσε ο διεθνής μέσος.

Πολλοί, ωστόσο, ισχυρίζονται πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Ο αρχηγός των «ροσονέρι» δεν δείχνει να ανησυχεί. «Ο Μάριο είναι ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο έχει ανάγκη το σωστό, υγειές περιβάλλον και την ανάλογη στήριξη, για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Στη Μίλαν θα βρει τα κίνητρα εκείνα που θα του επιτρέψουν να δουλέψει σωστά και να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Όλοι μας θα τον βοηθήσουμε. Το καλό είναι πως έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με τη στήριξή μας, είμαι βέβαιος πως θα δούμε τον πραγματικό Μάριο Μπαλοτέλι», τόνισε ο Αμπροζίνι.

Οι στόχοι της Μίλαν φαίνεται πως αλλάζουν, με την προσθήκη του «Σούπερ Μάριο» και γίνονται υψηλότεροι. Ο Αμπροζίνι δεν παίρνει σαφή θέση. «Θέλουμε να ανεβούμε περισσότερο στη βαθμολογία και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Χρόνος υπάρχει πολύς, μέχρι το τέλος. Αλλά το πού θα φτάσουμε, αυτό δεν το γνωρίζω. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», ήταν το σχόλιό του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: