Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Μεγάλη ομάδα η Κατάνια»

Μεγάλο σεβασμό τρέφει για την Κατάνια και τον προπονητή της, Ρολάντο Μαράν, ο Βάλτερ Ματζάρι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του την παραμονή του αγώνα για την 23η αγωνιστική της Serie A.

«Μεγάλη ομάδα η Κατάνια»

«Η Κατάνια είναι η πραγματική αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι μια δουλεμένη ομάδα, με έναν καταρτισμένο προπονητή. Παίζει όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Σε όσους πιστεύουν πως ο αγώνας αυτός θα είναι απλός για τη Νάπολι, να τους υπενθυμίσω πως η Μίλαν και η Κατάνια είναι, μαζί με την ομάδα μου, αυτές οι οποίες έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο 2013. Θα πρέπει, συνεπώς, να τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αρμόζει. Ως μεγάλη ομάδα», είπε με έμφαση ο προπονητής της Νάπολι.

Αν η Νάπολι καταφέρει να νικήσει, θα ανεβεί στην 1η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη της Γιουβέντους. «Αποτελεί κίνητρο αυτό για όλους μας», τονίζει ο προπονητής των «παρτενοπέι». Για να συνεχίσει. «Η ομάδα θέλει να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας. Για το λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο. Θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια, σε ένα παιχνίδι το οποίο, το τονίζω ξανά, δεν θα είναι εύκολο», σημείωσε ο Βάλτερ Ματζάρι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: