Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Η… φιέστα στο τέλος, με την άνοδο»

Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Καραγιάννη να κάνει λόγο για εντυπωσιακές μεταγραφές.

«Η… φιέστα στο τέλος, με την άνοδο»
«Η φιέστα θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα έχουμε κερδίσει την άνοδο».

Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Καραγιάννης έδωσε το… σύνθημα για την άνοδο κατά την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτήρισε τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα εντυπωσιακές, αλλά και ουσίας, ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης:

«Δεν ήθελα η εκδήλωση να έχει τον χαρακτήρα φιέστας, αυτή θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος που θα έχουμε κερδίσει την άνοδο. Θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, παλιοί και καινούργιοι είναι το ίδιο σημαντικοί για εμάς. Η διαδικασία των μεταγραφών δεν είναι απλή για την ομάδα μας, συναντήσαμε δυσκολίες, με τις προηγούμενες ομάδες των παικτών και τους μάνατζερ. Αλλά επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε. Δόθηκαν πολλά χρήματα και ζητάω οι οπαδοί μας να έχουν να έχουν κόσμια συμπεριφορά ώστε η ΠΑΕ να μην πληρώνει πρόστιμα. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε εγκαίρως για να είναι έτοιμη η ομάδα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δέσει το σύνολο. Για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που λήγει η περίοδος απόκτησης των ελεύθερων παικτών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υπερπλήρης και ο στόχος θα επιτευχθεί», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: