Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μόνο οι υπογραφές…!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση του Μίτσελ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ίσως και μέσα στην ημέρα η διοίκηση ανακοινώσει τον Ισπανό προπονητή.

Μόνο οι υπογραφές…

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε αρκετά θέματα και απομένει η τελική συνάντηση του Ισπανού προπονητή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να πέσουν οι υπογραφές.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώσει τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος ενδέχεται να έρθει αύριο στην Ελλάδα, να παρακολουθήσει την νέα του ομάδα και τη Δευτέρα να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση.

Ωστόσο, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο νέος (εκτός απροόπτου) προπονητής του Ολυμπιακού να έρθει κατευθείαν τη Δευτέρα στην Αθήνα για να μιλήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου και στη συνέχεια να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο Μίτσελ θα αναλάβει τους Πειραιώτες, έχοντας ως πρώτο βοηθό τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεύτερο τον Βίκτορ Σάντσεθ (πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού), έναν γυμναστή και έναν αναλυτή των αντίπαλων ομάδων.

Ο Ισπανός θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών (1,5+1), ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές και ακούγεται ότι κυμαίνονται ανάμεσα στο 1,3 εκατ. ευρώ με 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου του ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν ρήτρα αποχώρησης για ισπανική ομάδα και μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή για να δουλέψει σε σύλλογο της Primera Division.

Ο 50χρονος τεχνικός φέρεται να έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο του για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού έχει δει παιχνίδια της ομάδας, και – όπως έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε - θέλει οι παίκτες του να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο.

Επίσης, του αρέσει η τακτική και θέλει οι ποδοσφαιριστές να έχουν άριστη φυσική κατάσταση. Σε ό,τι αφορά το σύστημα, η SportDay γράφει ότι θα εφαρμόσει το 4-3-3, αλλά δεν είναι δογματικός προπονητής. Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να το αλλάζει.

Επίσης, ο Μίτσελ παρουσιάζεται έτοιμος να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα παιχνίδια με την Λεβάντε, αφού την γνωρίζει καλά και εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν την φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής για να τον δηλώσει και στην UEFA. Άλλωστε, η διοίκηση είχε τονίσει ότι τα μεταγραφικά ζητήματα δεν την απασχολούν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: