Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πώς άλλαξε η διάθεση του Ρονάλντο!

Αναμφισβήτητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την δήλωση πως είναι λυπημένος και τα όσα επακολούθησαν από αυτή.

Πώς άλλαξε η διάθεση του Ρονάλντο

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε μία «βόμβα» μετά τη λήξη εκείνου του αγώνα.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ για λογαριασμό της «βασίλισσας», όμως δεν πανηγύρισε κανένα από αυτά και στη συνέχεια εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου πως δεν αισθανόταν χαρούμενος.

Ο διεθνής παίκτης ένιωθε μόνος του μέσα στην ομάδα, αφού δεν στηρίχθηκε από τη διοίκηση των «μερένχες» στα βραβεία της UEFA και συζήτησε εκτενώς το συγκεκριμένο ζήτημα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, είχε αναπτυχθεί φημολογία που ήθελε τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου να ζητάει από τον Ρονάλντο να φέρει χρήματα για να μπορέσει να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, η κακή περίοδος για τον 27χρονο παίκτη πέρασε χάρη στον επαγγελματισμό του. Ήδη έχει πετύχει 29 γκολ (19 στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League και τέσσερα στο Κύπελλο Ισπανίας), ενώ δεν τα αποτελέσματα της «Χρυσής Μπάλας» δεν τον επηρέασαν καθόλου στην απόδοσή του.

Παράλληλα, στο πρώτο παιχνίδι με την Βαλένθια για το Copa Del Rey, ο Γκουαΐτα απέκρουσε δύο σουτ του Ρονάλντο και οι οπαδοί της Ρεάλ φώναζαν: «Κριστιάνο, Κριστιάνο». Εκείνη η ημέρα, όπως μετέπειτα δήλωσε, ήταν μία από τις χαρούμενες στην καριέρα του.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται 3,5 χρόνια και έχει σκοράρει 179 φορές σε 177 ματς, χωρίς να έχει προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2015. Από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει γίνει γνωστό, ότι ο διεθνής άσος δεν σκοπεύει να ανανεώσει και είχε τονίσει: «Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου, μετά δεν ξέρω τι θα γίνει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: