Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και βέβαιος για τη δική του βελτίωση παίζοντας στη νέα του ομάδα, δήλωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

«Η καλύτερη επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Υπάρχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ένας σπουδαίος προπονητής με καταπληκτικό staff, άνθρωποι που ξέρουν μπάσκετ κι αυτό το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή και εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, τους περισσότερους από τους οποίους τους γνωρίζω, ενώ με ορισμένους από αυτούς ήμασταν και συμπαίκτες.

Για αυτό και πιστεύω ότι το καταλληλότερο περιβάλλον για μένα είναι εδώ, στον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τις προπονήσεις με την ομάδα:

«Είναι αλήθεια ότι στον ΠΑΟΚ η προπόνηση είναι σκληρή, ο κόουτς δουλεύει πολύ, αλλά αυτό είναι ότι καλύτερο για έναν 20άχρονο που θέλει να γίνει ακόμη καλύτερος και να πετύχει κι αυτό ακριβώς ισχύει και για μένα».

Όσο για το πώς βλέπει την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ σχολίασε:

«Είδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει νομίζω ότι έγινε ακόμη καλύτερο. Και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

Νομίζω ότι όλη η ομάδα με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τα παιδιά που ήξερα και είχαμε παίξει μαζί σε άλλες ομάδες και οι υπόλοιποι και χαίρομαι που είμαι μαζί. Θέλω να δουλέψω πολύ και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: