Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Ευχαριστώ που δεν τον πουλήσατε»

Την διοίκηση της ομάδας του ευχαρίστησε ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, γιατί δεν παραχώρησε τον Γκάρι Χούπερ, αν και οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία του συλλόγου ήταν πολλές.

«Ευχαριστώ που δεν τον πουλήσατε»
Είναι το επιθετικό «όπλο» της Σέλτικ, κάτι που αποδεικνύουν τα 57 γκολ που έχει πετύχει στις 83 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Οι προτάσεις που έφτασαν για αυτόν στα γραφεία του συλλόγου από σημαντικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ήταν αρκετές. Ο Γκάρι Χούπερ, όμως, παραμένει στις τάξεις της Σέλτικ, κάτι που ενθουσίασε τον προπονητή του, Νιλ Λένον, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στο «Sky Sport».

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας γιατί δεν τον παραχώρησε. Γνωρίζω πως υπήρχαν πολλές και καλές προτάσεις, από σημαντικές ομάδες της Αγγλίας. Αλλά η απόφαση που πάρθηκε ήταν η σωστή. Ο Χούπερ μας είναι απαραίτητος», είπε αρχικά ο προπονητής της Σέλτικ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πιθανώς, θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Σκοτίας. Ο Λένον ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Μίλησα μαζί του και με διαβεβαίωσε πως επιθυμεί να μείνει στην ομάδα για να τη βοηθήσει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες παίρνει μέρος. Είναι… δεμένος με τη φανέλα της Σέλτικ και θέλει να κερδίσει μαζί μας πολλούς τίτλους, αλλά και προσωπικές διακρίσεις. Συνεχίζουμε μαζί, γιατί αυτό θέλουν και οι δύο πλευρές», τόνισε ο Νιλ Λένον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: