Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Λαδάκης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος τόνισε πως η έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη έφερε ισορροποία στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για την φετινή πορεία του Πανθρακικού:

«Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά με την έλευση του κυρίου Δερμιτζάκη βρήκαμε μία ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο. Κυρίως αμυντικά θα έλεγα. Είμαστε καλοί το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Βέβαια, στην αρχή υπήρχε άγχος, αφού είχαμε χάσει αρκετά ματς στην έδρα μας και τα πράγματα είναι δύσκολα όταν δεν νικάς».

Για το αν έχει σωθεί ήδη ο σύλλογος της Κομοτηνής:

«Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και τώρα έχουμε ματς που είναι πολύ δύσκολα, αφού θα παίξουμε με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, δηλαδή την σωτηρία».

Για το ματς με τη Βέροια:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού για τη Βέροια είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια, σημαντικό είναι και για εμάς γιατί σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγουμε αρκετά. Σε περίπτωση ήττας θα μας πλησιάσουν οι ομάδες που είναι πιο κάτω από εμάς».

Για το αν είναι πλασματική η θέση κάποιας ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Πλασματική δεν είναι η θέση καμίας ομάδας. Όλες προσπαθούν για το καλύτερο, όμως στο ποδόσφαιρο παίζουν σημαντικό ρόλο οι λεπτομέρειες, αφού και εμείς παίζαμε καλά σε μερικά ματς, όμως χάναμε πόντους στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως καμία ομάδα δεν έχει αδικηθεί τόσο πολύ από τη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

«Δεν περίμενα πως θα είναι στις πρώτες θέσεις ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Λεβαδειακός περίμενα ότι θα κάνει μία καλή πορεία γιατί κράτησε τον περσινό του κορμό, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, για εμένα δεν είναι έκπληξη ούτε η κακή πορεία του Άρη, αλλά ούτε και της ΑΕΚ, αφού και οι δύο ομάδες αποδυναμώθηκαν. Όταν ένας σύλλογος δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και άλλοι μπορούν η εικόνα τους μπορεί να αλλάξει».

Για την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης που είναι πλέον στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας:

«Ήμουν εκεί έξι χρόνια και έζησα ωραίες στιγμές. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κοιτάζω το καλύτερο για εμένα, όμως είμαι χαρούμενος για την πορεία που κάνει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης».

Για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί από την Football League για να πάρουν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα:

«Πολλές ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Ωστόσο, για εμένα φαβορί είναι ο Απόλλων Σμύρνης και η Νίκη Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: