Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Με Κιριλένκο η ρωσική προεπιλογή!

Την προεπιλογή των 18 παικτών για το Ευρωμπάσκετ του 2013 ανακοίνωσε η ρωσική ομοσπονδία μπάσκετ.

Με Κιριλένκο η ρωσική προεπιλογή
Τους πρώτους 18 ενόψει του Ευρωμπάσκετ του 2013 ανακοίνωσε σήμερα (1/2) η ρωσική ομοσπονδία μπάσκετ. Ωστόσο, όπως τονίζεται αυτή δεν είναι η τελική λίστα, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης αναμένεται να «κόψει» μερικούς τον επόμενο μήνα ώστε να καταλήξει σε εκείνους που θα πάρει στα γήπεδα της Σλοβενίας και θα αντιμετωπίσουν –μεταξύ άλλων- και την Εθνική ομάδα.

Ο Αντρέι Κιριλένκο είναι στη σχετική λίστα, ωστόσο ο «AK-47» αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα συμμετέχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, μετά την ολοκλήρωση του All Star Game στο NBA, που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η λίστα:

Σεμιόν Αντόνοφ (Νίζνι), Σεργκέι Μπίκοφ, Μαξίμ Γκριγκορίεφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Εβγκένι Βορόνοφ, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Αλεξέι Ζοζούλιν, Αλεξάντερ Καούν, Αντόν Πονκρασόφ, Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εγκόρ Βιάλτσεφ, Σεργκέι Μόνια, Βιτάλι Φριντζόν, Ντμίτρι Χβοστόφ (Χίμκι), Σεργκέι Καράσεφ (Τριούμφ), Αντρέι Κιριλένκο, Αλεξέι Σβεντ (Τίμπεργουλβς), Τιμοφέι Μοζγκόφ (Νάγκετς), Αρτέμ Γιακοβένκο (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: