Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχολογικό «ράκος» ο Στεκέλενμπουργκ!

Απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε το θέμα της μεταγραφής του στη Φούλαμ, είναι ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ψυχολογικό «ράκος» ο Στεκέλενμπουργκ

Η εξέλιξη αυτή απογοήτευσε τον Ολλανδό, όπως ήταν φυσικό. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του. «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή. Ήλπιζα πως θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή μου στη Φούλαμ. Είναι μεγάλη η λύπη μου. Θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η επαγγελματική του συνείδηση, τον αναγκάζει να επιστρέψει στη Ρώμη και να παλέψει για να κερδίσει φανέλα βασικού. «Αν και η ψυχολογία μου είναι άσχημη, θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου, αφού είμαι επαγγελματίας. Στόχος μου, τώρα, είναι επιστρέψω στη βασική ενδεκάδα», τόνισε ο Στεκέλενμπουργκ.

Ο Ολλανδός, πάντως, δεν δείχνει να… κρατάει κακία από τη διοίκηση της Ρόμα. «Από την αρχή ήταν ξεκάθαροι. Θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους για τη μετακίνησή μου στη Φούλαμ μόνο αν έβρισκαν άξιο αντικαταστάτη. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιοι δεν έγινε, ήταν λογικό να με καλέσουν πίσω στη Ρώμη», σημείωσε.

Αυτή η εξέλιξη, πάντως, δεν αποκλείει μια ενδεχόμενη, μελλοντική συνεργασία του διεθνούς τερματοφύλακα με την Αγγλική ομάδα. «Επιστρέφω πίσω και συνεχίζω τη δουλειά μου. Αλλά όνειρό μου παραμένει να μεταγραφώ στη Φούλαμ, η οποία είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος. Ποιος ξέρει; Ίσως πολύ σύντομα οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν», είπε με νόημα ο Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: