Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Φαβορί ο Μεσίνα, αλλά…»

Τον πρώτο λόγο για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Τουρκίας έχει ο Ετόρε Μεσίνα, όπως δήλωσε ο Τουργκάι Ντεμιρέλ.

«Φαβορί ο Μεσίνα, αλλά…»
Πλέον το λένε και τα επίσημα… χείλη. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ δήλωσε στον Τύπο της χώρας πως ο Ετόρε Μεσίνα είναι πιο ψηλά στη λίστα για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους.

Πάντως, η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στον τέταρτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ του 2013 θα έχει ανακοινώσει το νέο της ομοσπονδιακό τεχνικό έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Ο Μεσίνα είναι ο βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι με τους οποίους συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και γι’ αυτό δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής. Επίσης, για τον συγκεκριμένο υπάρχει και το πρόβλημα με το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα του (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Αυτό, αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Πάντως, όπως και να έχει, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα ανακοινώσουμε το νέο ομοσπονδιακό προπονητή. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνουμε το καλύτερο για την εθνική ομάδα, καθώς θα καταλήξουμε σε ένα άτομο που θα έχει χαρακτήρα, μεγάλη καριέρα και θα μπορεί να φέρει κίνητρο και ενθουσιασμό», δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τουργκάι Ντεμιρέλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: