Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Φαντάσματα βλέπουν μόνο οι χέστηδες!!

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον σκύλο για την απομάκρυνση του Λουκά Βύντρα από τον ΠΑΟ και την "πράσινη" ποδοσφαιρική πλέμπα. Τι λέει για την Παναθηναϊκή ...Ναυμαχία! Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε για τον Παναθηναϊκό, κάπου θα αρχίσουμε να κουράζουμε. Οι τύποι που διοικούν είναι επικίνδυνοι! Αποζημίωσαν και έδιωξαν τόσους διεθνείς ποδοσφαιριστές και φέρνουν παίκτες που δεν παίζουν ούτε στη Σεγούντα. Γι΄ αυτό λέω, όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα. Όσο πιο γρήγορα σταματήσει η υποτιθέμενη Παναθηναϊκή Συμμαχία, που είναι Παναθηναϊκή ...Ναυμαχία, ίσως αποφευχθεί το ναυάγιο. Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν ξέρουμε τι μπορεί να ξημερώσει σε αυτή την ομάδα την επόμενη μέρα.
Καθάρισαν από την ...πλέμπα;
Οι ποδοσφαιριστές που έδιωξαν, αν τους κρατούσαν θα έδιναν λιγότερα χρήματα από όσα ξόδεψαν για τις αποζημιώσεις. Τι είναι καλύτερο, δηλαδή, να αποζημιώσουν έναν ποδοσφαιριστή με περισσότερα χρήματα από εκείνα που θα του έδιναν αν έμενε στην ομάδα; Εκτός αν έχει την λεγόμενη ποδοσφαιρική πλέμπα και θέλουν να καθαρίσουν την ομάδα. Γιατί τον Κατσουράνη, για παράδειγμα, δεν τον έδιωξαν για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και τις κλίκες που λένε πως έκανε.
Αντιπολίτευση μέσα από τα αποδυτήρια!
Αλλά τον Βύντρα να τον διώχνουν ως απομεινάρι την οικογένειας Βαρδινογιάννη, τι να πω... Τι θα μπορούσε να κάνει ο Βύντρα δηλαδή, αντιπολίτευση στη νυν διοίκηση μέσα από τα αποδυτήρια; Φαντάσματα βλέπουν; Αλλά φαντάσματα βλέπουν μόνο οι χέστηδες.
Η ΑΕΚ που ...ξεφτίλισε τον ΠΑΟ!
Η ΑΕΚ είναι κατά γενική ομολογία διαλυμένη διοικητικά, χρωστάει παντού κ.λπ. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως ίσως αύριο να μην υπάρχει σαν ομάδα ή για να υπάρξει, θα χρειαστεί το ΑΦΜ άλλου συλλόγου. Κι όμως αυτή η διαλυμένη ΑΕΚ, κατάφερε να ξεφτιλίσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό της Παναθηναϊκής Ναυμαχίας, του πρίγκιπα Αλ Αφ Ούζου, παίρνοντάς τον καλύτερο επιθετικό που είχε, τον Πετρόπουλο. Και δεύτερο ρεζιλίκι είναι που του πήρε και τον Ανάκογλου.
Ξέρεις τι έκανα εγώ στα νιάτα μου;
Στην Ελλάδα γίνονται τα πιο απίθανα πράγματα. Η κατάντια που υπάρχει σε αυτή τη χώρα, με το σπασμένο τηλέφωνο, να γράφει και να λέει ο καθένας ό,τι θέλει... Αναφέρομαι στο θέμα του Βύντρα και της "μεταγραφής" του στον Ολυμπιακό. Αυτή η ιστορία μου θύμισε τους μπαρμπάδες που κάθονται στα καφενεία και λέει ο ένας στον άλλο "ξέρεις τι έκανα εγώ στα νιάτα μου;". Λες και μπορεί να γυρίσει πίσω 60 χρόνια ο άλλος και να δει αν είναι αλήθεια όσα του εξιστορεί. Έτσι έγινε και με τον Βύντρα: ποιος ξέρει τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα σε αυτή την ιστορία; Τον ήθελε αλήθεια ο Ολυμπιακός; Τον "έκοψε" ο Μαρινάκης; Δεν ήθελε να πάει ο Βύντρα στον Ολυμπιακό;
Λειτούργημα και όχι κουτσομπολιό
Αλλά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι κουτσομπολίστικη. Και στον δημοσιογραφικό χώρο θα πρέπει να αναθεωρήσουν τι σημαίνει δημοσιογραφία, που είναι λειτούργημα. Όταν η ενημέρωση, βέβαια, δεν είναι κατευθυνόμενη...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: