Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Καθάρισε» ο Μελισσανίδης!

Με 100.000 ευρώ από το Δημήτρη Μελισσανίδη εξασφάλισε η ΑΕΚ τη μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου. Τι δηλώνουν Κωστής και Θεοδωρίδης για την παρέμβαση του «τίγρη».

«Καθάρισε» ο Μελισσανίδης

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να προσέγγισε ζητώντας του βοήθεια ο Χρήστος Κωστής και εκείνος δεν αρνήθηκε, παρότι καθιστά σαφές στο περιβάλλον του πως δεν σημαίνει αυτή η κίνησή του πως θα επιστρέψει στο προσκήνιο της ΑΕΚ. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΠΑΕ είχε πλήρη άγνοια επί του θέματος μέχρι και χθες, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές.

«Ήξερα πως μόνο ο Μελισσανίδης μπορούσε να κάνει αυτή τη μεταγραφή και γι’ αυτό του το ζήτησα», δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ» ο Χρήστος Κωστής και πρόσθεσε: «Το πήρε πάνω του το θέμα και με προσωπικές κινήσεις, αλλά και με χρήματα έφερε στην ΑΕΚ τον Ανάκογλου που πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτή την κίνηση. Ξέρω πόσο αγαπάει την ΑΕΚ κι όταν χρειάζεται είναι εδώ».

Τη… δωρεά Μελισσανίδη επιβεβαίωσε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης. «Είναι αλήθεια πως με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης την Τετάρτη και μου ζήτησε να δώσω τον Ανάκογλου στην ΑΕΚ. Για μένα από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα το θέμα είχε λήξει. Η παρέμβαση του Μελισσανίδη, που είναι φίλος μου χρόνια, ήταν καθοριστική και χωρίς αυτή ίσως να μην είχαμε την ίδια κατάληξη. Αφού τα βρήκε και η ΑΕΚ με τον παίκτη, το θέμα είχε τελειώσει», δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ο Πέτρος Θεοδωρίδης. «Ο Παναθηναϊκός με πήρε τηλέφωνο τρεις ώρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να πάρει τον Ανάκογλου τσάμπα. Δε γίνονται αυτά. Τους είπα πως έχω δώσει το λόγο μου στην ΑΕΚ και ο παίκτης θα πήγαινε εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: