Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι 70.000 του ΟΑΚΑ και το οφ-σάιντ του Τοτσέ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού που δείχνει τον δρόμο και απαντά στον αναγνώστη που του έλεγε για το οφσάιντ του Ισπανού στο «Γ. Καραϊσκάκης».Κατ'αρχάς οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και όσοι την αποτελούν αυτοί, για την μεγάλη χαρά, που μας πρόσφεραν για άλλη μία φορά.

Και η ομάδα μπάσκετ δείχνει τον δρόμο στην ομάδα ποδοσφαίρου. Αν έχεις ανθρώπους, που να ξέρουν το αντικείμενο και παίρνουν σωστές αποφάσεις μπορείς να ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά φτιάχνεις ομάδα και με μικρό μπάτζετ.

Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού όταν βλέπει πλάνο, σχέδιο με προοπτική και ομάδα με σωστή νοοτροπία είναι στο πλευρό και συμπαραστέκεται. 25.000 κόσμο είχε το ΟΑΚΑ χθες και 70.000 να χώραγε πάλι θα γέμιζε.

Αυτό χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο. Σωστή διοίκηση με πλάνο και σχέδιο και ανθρώπους , που να ξέρουν το αντικείμενο σε καίρια πόστα.

Διάβασα ένα δύο σχόλια ειρωνικά κάτω από το τελευταίο κείμενο, που έγραψα σχετικά με
την διαιτησία του Παππά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Καμια φαση του μπαρμπαρουση αφου προερχεται απο οφ σάιντ» έγραψε ο rednationalists.

«ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟ
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ Ο ΤΟΤΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ
ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ» γράφει ο Floutsakos Panayiotis

Επειδή ο καθένας γράφει πίσω από τα ψευδώνυμα ότι του κατέβει ανοίξτε κανένα βιβλίο κανονισμών και οι δύο και δείτε, ότι από ελεύθερο δεν υπάρχει κανένα οφ-σάιντ.

Oταν μάθετε τους κανονισμούς τότε τα ξαναλέμε. Στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα έχει βγει άουτ από σέντρα του Αμπντούν και ο Καρνέζης εκτελεί το ελεύθερο και στη συνέχεια από τον Τοτσέ η μπάλα φθάνει στον Μπαρμπαρούση. Εντάξει αντικειμενικέ;πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: