Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τσιρίλο: «Ολοκληρώθηκε μια καταστροφική σεζόν για την ΑΕΚ»

Για την δυσκολότερη στιγμή της ΑΕΚ, μίλησε από τη Γαλλία ο Μπρούνο Τσιρίλο, τονίζοντας πως η σεζόν ήταν καταστροφική για την Ένωση, ενώ λυπάται πολύ για τον υποβιβασμό της.

«Αν και παίζω στη Γαλλία φέτος, παρακολουθούσα όλη τη χρονιά τι γινόταν στην ΑΕΚ, μια ομάδα από την οποία έχω σπουδαίες αναμνήσεις και χάρη σε αυτή έπαιξα στο Champions League και το Europa League. Δυστυχώς χθες ολοκληρώθηκε μια καταστροφική σεζόν, αποτέλεσμα των πολλών οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου, που είχε μόνο νεαρούς παίκτες στο γήπεδο. Η ομάδα πλήρωσε τη μικρή εμπειρία των παικτών της, αλλά κυρίως το κλίμα που επικρατούσε μέσα σε αυτή. Όταν πληρώνεσαι με λίγα ή καθόλου, είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο» τόνισε μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercatoweb.com.

Ενώ για την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ανέφερε: «Η ΑΕΚ είχε πάντα καλούς και ήρεμους οπαδούς, που ποτέ δεν δημιούργησαν προβλήματα. Μπορώ να αντιληφθώ την απογοήτευσή τους, αλλά η εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο οδήγησε σε μια ήττα που ήταν καθοριστική για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: