Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Απών από το Ευρωμπάσκετ ο Κουφός!!

Χωρίς τον Κώστα Κουφό θα παραταχθεί η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Ο ομογενής σέντερ αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Απών από το Ευρωμπάσκετ ο Κουφός!
Μία σημαντική απουσία θα έχει η Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κώστας Κουφός αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της ελληνικής ομάδας και τα τελικά που θα γίνουν το Σεπτέμβριο.

Ο ομογενής σέντερ των Νάγκετς προτίμησε να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα του στο ΝΒΑ και να αφιερώσει την off season μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του δουλεύοντας με προσωπικούς γυμναστές και προπονητές πάνω στο σώμα και το παιχνίδι του. Έτσι θα λείψει για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι από την «επίσημη αγαπημένη», καθώς πέρσι προερχόταν από μία επέμβαση στο γόνατο που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Φέτος ο 24χρονος άσος έκανε την καλύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ έχοντας 8 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 1,3 τάπες σε 22:23 κατά μέσο όρο.

Πάντως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι έχει αρκετές επιλογές για τους ψηλούς, με τους Μπουρούση, Σχορτσανίτη, Βουγιούκα και Μαυροκεφαλίδη να είναι διαθέσιμοι για τη θέση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: