Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Σήμερα πιστεύω ότι κερδίσαμε τις εντυπώσεις»

Την ικανοποίηση του για τον τρόπο που απέδωσε στο παρκέ ο Ίκαρος –παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό- εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

«Σήμερα πιστεύω ότι κερδίσαμε τις εντυπώσεις»
Ο Ίκαρος Καλλιθέας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά στα προημιτελικά των play offs και έμειναν εκτός συνέχειας, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καλαφατάκης ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που απέδωσε η ομάδα του στο παρκέ.

«Συγχαρητήρια στον Αργύρη για τη νίκη και καλή συνέχεια στα play offs. Για τον Παναθηναϊκό τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνουμε ότι έχει δύο καινούριους παίκτες να τους εντάξει στην ομάδα, έχει ποιότητα και για τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα αποκτά ενδιαφέρον τώρα, ενώ για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε ενέργεια και εξήγησα τους λόγους. Σήμερα πιστεύω ότι κερδίσαμε τις εντυπώσεις», είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο, όχι μόνο για τη διαφορά ποιότητας και αξίας, αλλά και γιατί δεν είχαμε τις λύσεις, είχαμε και τα προβλήματά μας με τις ελλείψεις. Δείξαμε όμως στον κόσμο ότι δίκαια βρισκόμαστε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συνεργασία. Τους εύχομαι το καλύτερο και θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και όλους στη διοίκηση και να αφιερώσω την έβδομη θέση στη διοίκηση, στον κ. Αγγελόπουλο και στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Παπαδόπουλο. Αξίζει σε αυτή την ομάδα να βρει το δρόμο της, να έχει κόσμο δίπλα της».

Σε ερώτηση για το δικό του μέλλον ίσως και πάλι στον Ίκαρο, δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έκανα όσο καλύτερα μπορούσα τη δουλειά μου. Είμαι ευχαριστημένος και ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Για το αύριο άλλοι αποφασίζουν και όχι εγώ. Θα ήθελα να είμαι κοντά στο σπίτι μου, στην ομάδα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα, καλό κλίμα, καλοί συνεργάτες… Καλό θα ήταν να παραμείνω, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος σέντερ του Ικάρου, Λάζαρος Αγαδάκος, σχολίασε: «Για εμάς τελείωσε η χρονιά. Ήταν μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες με πολλά απρόοπτα, καλά και άσχημα. Τελειώσαμε δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Καταφέραμε και βγάλαμε ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από το μπάσκετ που έγιναν και βιώσαμε που δεν μπορείτε να τα δείτε. Γίναμε μια καλή παρέα, ζήσαμε όμορφες στιγμές και καλό είναι αυτά τα πράγματα να βγαίνουν και προς τα έξω, γιατί κάνει καλό στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: