Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ρανιέρι: «Νέα Τσέλσι η Μονακό»

Τους στόχους της Μονακό για την επόμενη σεζόν έθεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ρανιέρι: «Νέα Τσέλσι η Μονακό»
Από πρώτο χέρι γνωρίζει ο Κλαούντιο Ρανιέρι πώς έφτασε η Τσέλσι στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ένας από τους πρώτους προπονητές που προσέλαβε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς από τη στιγμή που αγόρασε τον λονδρέζικο σύλλογο και δαπανήθηκαν τα πρώτα μεγάλα ποσά επί εποχής του.

Για αυτό τον λόγο τώρα μπορεί να εκφράσει τη δική του άποψη για την Μονακό, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο και να κατακτήσει ξανά το γαλλικό πρωτάθλημα.

«Η Μονακό θα γίνει η νέα Τσέλσι. Ο πρόεδρος (Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ) θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα εδώ. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και στόχος μας τώρα είναι να τερματίσουμε την επόμενη σεζόν στην πρώτη τριάδα του Σαμπιονά για να παίξουμε στο Champions League», ανέφερε αρχικά ο 61χρονος προπονητής στην Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, δεν πρόκειται να αγοράσουμε μόνο επιθετικούς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Όνειρό μου είναι να παίξουμε στο Champions League το 2014 και να συμμετάσχει και η Ρόμα στη διοργάνωση. Αυτό θα ήταν πραγματικά ωραίο».

Καταλήγοντας, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε τη φημολογία που θέλει τους Μονεγάσκους να εξετάζουν την περίπτωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι για να τον αντικαταστήσουν: «Γνωρίζω ότι η θέση του προπονητή της Μονακό είναι αρκετά δημοφιλής αυτή τη στιγμή, αλλά δεν φοβάμαι. Έχω τριετές συμβόλαιο. Ποτέ δεν έχω δώσει δώρα στην καριέρα μου. Πριν υπήρξε η μεγάλη φορολογία, αλλά από τη στιγμή που ήρθε ο Ρώσος πρόεδρος κανείς δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: