Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ω, τι ματσάρα!!

Οι αστέρες του παρελθόντος φόρεσαν ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και προσέφεραν απλόχερα θέαμα. Η ομάδα του Φαν ντερ Σαρ και του Καρεμπέ, νίκησαν 15-13 την ομάδα του Καφού και του Καναβάρο.

Ω, τι ματσάρα!
Παίκτες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συναντήθηκαν λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να θυμηθούν τα μεγαλεία τους! Και φάνηκε πως η τέχνη δεν ξεχνιέται.

Η ομάδα του Φαν ντερ Σαρ, του Ρας, του Καρεμπέ, του Σούκερ, του Μακ Μάναμαν κλπ κλπ επικράτησαν της ομάδας του Μπαϊα, Καφού, Φίγκο, Μιγιάτοβιτς, Καναβάρο με το εκπληκτικό σκορ 15-13. Όλοι όμως ήταν χαρούμενοι που συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα και χαμένοι ή κερδισμένοι έκαναν πλάκα ο ένας στον άλλον.

Κάπου εκεί βρέθηκε και ο ηθοποιός, Γουίλ Σμιθ με τον γιο του.

Ομάδα Α: Λέμαν, Φαν ντερ Σαρ, Πιρές, Λιούνγκμπεργκ, Ρας, Σούκερ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ριντλ, Καρεμπέ, Λε Σο, ΜακΜάναμαν, Κάραγκερ, Τζόλα (προπονητής: Λαρς Ρίκεν)

Ομάδα Β: Βίτορ Μπαΐα, Καφού, Φαρίνα, Άντερσον, Τζοργκάεφ, Φίγκο, Μιγιάτοβιτς, Έλμπερ, Λάουντρουπ, Καναβάρο, Φαν Χόιντονκ, Σερζίνιο (προπονητής: Πολ Μπράιτνερ) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: