Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Φαν Ντερ Σαρ: «Με τον Ρόμπεν είναι φαβορί»

Ο Άριεν Ρόμπεν θα είναι καθοριστικός για την εξέλιξη του αποψινού τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

Φαν Ντερ Σαρ: «Με τον Ρόμπεν είναι φαβορί»
Την πίστη ότι ο Άριεν Ρόμπεν θα αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ εξέφρασε ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ σε άρθρο που έγραψε στην «Telegraaf».

Στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθεί ο γερμανικός «εμφύλιος» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ανάμεσα στους Βαυαρούς και την Μπορούσια, και ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτιμά πως ο συμπατριώτης του θα γύρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Γιούπ Χάινκες.

«Η Μπάγερν Μονάχου, με τον Άριεν Ρόμπεν στη σύνθεσή της, είναι το φαβορί για τον τελικό, σύμφωνα με την δική μου άποψη. Ολόκληρη η ομάδα, νομίζω, είναι πιο δυνατή από εκείνη της Ντόρτμουντ, ακόμη και αν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Αυτός ο επιθετικός με εξέπληξε πολύ τη φετινή σεζόν», έγραψε ο πρώην διεθνής γκολκίπερ και συνέχισε:

«Όλη η ομάδα της Ντόρτμουντ έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έχω ξαναπεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος αποτελεί το τέλειο παράδειγμα σε ολόκληρη την Ευρώπη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: