Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Αφήστε τα πολεμοφόδια στο σπίτι»

Να δουν τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο ως μία γιορτή και όχι ως αφορμή για πόλεμο, κάλεσε τους οπαδούς ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

«Αφήστε τα πολεμοφόδια στο σπίτι»
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, το οποίο όμως, έχει τον χαρακτήρα γιορτής είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο, όπως δήλωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο μέσος των «τζιαλορόσι» κάλεσε τους οπαδούς των δύο ομάδων να αφήσουν στο σπίτι τα… πολεμοφόδια και να έρθουν στο γήπεδο για να δουν μία γιορτή.

Επιπλέον τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικός και ο ρόλος των ποδοσφαιριστών, ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

«Είμαι πάρα πολύ ανυπόμονος γι’ αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Θα είναι μία πολύ όμορφη γιορτή και όσοι θέλουν να έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι θα γιορτάσουν και θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τα πολεμοφόδια. Δεν είναι πόλεμος, αλλά μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σημαντικό ρόλο ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα, θα παίξουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ βασικό να είμαστε ψύχραιμοι και να μην προβούμε σε ενέργειες που θα δυναμιτίσουν το κλίμα», ήταν αρχικά τα λόγια του Ντε Ρόσι.

Στην συνέχεια όσον αφορά την προετοιμασία της Ρόμα για τον τελικό, ο μέσος των «τζιαλορόσι» είπε: «Η προετοιμασία μας είναι ακριβώς η ίδια, όπως είναι πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι που παίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση. Ωστόσο, θέλω να επαναλάβω ότι θα πρέπει όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι, ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Είναι μία γιορτή και θέλουμε όλοι να το χαρούμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: