Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αθανασιάδης: «Είμαι με την Μπάγερν»

Την Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να δει στην κορυφή της Ευρώπης, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Είμαι με την Μπάγερν»
Σε μια διαφορετική συνέντευξη, μακριά από την εγχώρια επικαιρότητα ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την συμπάθειά του στην Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντόρτμουντ, ενώ εξήρε το γερμανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην ΟΠΑΠ TV:

Για τον γερμανικό τελικό: «Είναι δύο καλές ομάδες. Ομάδες από τη Γερμανία. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πολύ σε αυτήν την χώρα πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο».

Για τις διαφορές των δύο ομάδων: «Η Ντόρτμουντ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές με δίψα. Η Μπάγερν έχει πιο έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα δει τον αγώνα όλος ο κόσμος».

Για τα “κλειδιά” της κατάκτησης του τίτλου: «Η δύναμη και το πάθος θα παίξουν ρόλο. Το σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το ποιον παίκτη θα διάλεγε: «Από την Ντόρτμουντ θα διάλεγα τον Λεβαντόφσκι. Από την Μπάγερν ξεχωρίζει ο Ρόμπεν. Παρακολουθώ, όμως, αρκετά τον Λεβαντόφσκι και τις κινήσεις του και πιστεύω ότι θα είναι ο παίκτης κλειδί του τελικού».

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στον τελικό: «Είμαι με την Μπάγερν Μονάχου...»

Για τη Bundesliga: «Είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Το ότι δύο ομάδες από αυτό το πρωτάθλημα είναι στον τελικό, σημαίνει πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: