Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν εδώ…»

Ο Παναθηναϊκός πήρε κόντρα στον Ίκαρο την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs, όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των παικτών του.

Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν εδώ…»
Στην όχι… ικανοποιητική απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην έναρξη της αναμέτρησης με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, αναφέρθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την νίκη της ομάδας του και την πρόκριση στους «4» των play offs.

«Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Λίγο η ώρα, ο ήλιος, η ζέστη δεν ήμασταν εδώ… Και φάνηκε και από τους αριθμούς. Ο Ίκαρος είχε το μεγαλύτερο κίνητρο μπαίνοντας στον αγώνα», είπε ο τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε:

«Στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας, ανεβάσαμε το ρυθμό, προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα καινούρια παιδιά, γιατί προσφέρονται αυτά τα παιχνίδια. Ο Ίκαρος έκανε συνολικά μια πολύ καλή παρουσία, συγχαρητήρια κι εμείς συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, σχολίασε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Άσχετα με το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, βελτιώνοντας την άμυνά μας και φτάσαμε στη νίκη. Είναι ένα βήμα προς το στόχο μας, έχει πολύ μέλλον ακόμη όμως και πρέπει να καταλάβουμε ότι σε λίγο φτάνουμε στο τέλος και δεν πρέπει να έχουμε στιγμές χαλαρότητας όπως αυτές που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: