Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Μαζί μας και του χρόνου ο Ρούνεϊ»

Την αισιοδοξία του για την παραμονή του Γουέιν Ρούνεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ντέιβιντ Γκιλ.

«Μαζί μας και του χρόνου ο Ρούνεϊ»
Το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία βρήκε τον Γουέιν Ρούνεϊ σκεπτικό και με ποικίλες αντιδράσεις από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του.

Έπειτα από την αποκάλυψη της επιθυμίας του για ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και όσα εκμυστηρεύτηκε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο έμπειρος φορ έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» μερίδας οπαδών της ομάδας του. Υπάρχουν, όμως κι εκείνοι που εύχονται να παραμείνει ο παίκτης στο «Ολντ Τράφορντ» και σε αυτούς, έδωσε ακόμα έναν λόγο αισιοδοξίας ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ.

«Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή του Γουέιν στον σύλλογο. Βέβαια, είναι πλέον δουλειά του Ντέιβιντ Μόγιες και των συνεργατών που έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους, αλλά νομίζω ότι ο Γουέιν δεν θα αποχωρήσει» ήταν τα λόγια του νυν στελέχους της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: