Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Για τον Άρη…!!

Την προεδρία του Άρη διεκδικούν σήμερα ο Δημήτρης Ηλιάδης και ο Λάμπρος Σκόρδας στις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών.

Για τον Άρη…
Νέα διοίκηση θα έχει από απόψε ο Άρης, αφού σήμερα διεξάγονται οι εκλογές της «κίτρινης» ΠΑΕ μετά από μία ταραχώδη προεκλογική περίοδο.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης και ο Λάμπρος Σκόρδας «μάχονται» για τον προεδρικό θώκο του συλλόγου, έχοντας διατελέσει πρόεδροι σε διαφορετικές εποχές και τώρα φιλοδοξούν να πάρουν ξανά το χρίσμα.

Ο κ. Ηλιάδης ποντάρει στο γεγονός πως στο ψηφοδέλτιο «Αρης-Διαφάνεια» υπάρχουν εντελώς άφθαρτα άτομα, τα οποία διεκδικούν για πρώτη φορά διοικητική παρουσία.

Μάλιστα, είναι ο μοναδικός από τους υποψηφίους που μίλησε με νούμερα και υποσχέθηκε έσοδα της τάξεως του 1,4 εκατ. ευρώ από χορηγίες, ταμειακή διευκόλυνση όταν χρειαστεί και σταδιακή απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ο Αρης θα πετύχει την υπαγωγή του στο άρθρο 99.

Επίσης, δεν απέκλεισε την έλευση επενδυτή («θα φύγω την ίδια ώρα που θα εμφανιστεί») αλλά και τη μετατροπή της διοίκησής του σε αιρετή μετά την υπαγωγή.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκόρδας δεν μίλησε καθόλου με νούμερα και δεν υποσχέθηκε χρήματα, αλλά σωστή διαχείριση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ταυτίζεται με τον Ηλιάδη ως προς το κομμάτι της διατήρησης του βασικού κορμού, αλλά διαφέρει στον προπονητή αφού έχει δηλώσει δημόσια ότι θα διατηρήσει στον πάγκο τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και πέρα, ποντάρει πολλά στην ανάπτυξη των Ακαδημιών υπό την επίβλεψη του Πέτρου Πασσαλή, στην εμπειρία του στα διοικητικά (άσχετα αν για τα πεπραγμένα του βρίσκεται σε καθεστώς ελέγχου από τη NEXIA).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: