Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Είναι αναμενόμενη η κοιλιά»

Δεν προκαλεί έκπληξη στον Γιώργο Μπαρτζώκα η αγωνιστική κάμψη του Ολυμπιακού, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το δεύτερο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

«Είναι αναμενόμενη η κοιλιά»
Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε την πρόκριση για τους «4» των play offs της Α1 αντρών, ωστόσο η απόδοση των παικτών του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί αναμενόμενη και δικαιολογημένη την… κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα του, καθώς οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Επιπλέον ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: «Μπράβο στον Απόλλωνα Πατρών για τη συνολική πορεία της στο πρωτάθλημα και τις τρεις εμφανίσεις που έκανε απέναντί μας. Όπως και στην κανονική περίοδο, ήταν μια σοβαρή ομάδα και σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την επόμενη χρονιά και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος για την ομαδικότητα που δείξαμε στις τελικές φάσεις, όχι όμως για την ομαδικότητα στην άμυνα. Χάσαμε κάποιους πόντους, ο Απόλλωνας Πατρών μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και πέτυχε κάποια μακρινά σουτ, με προϋποθέσεις. Ήταν δύσκολα, γιατί πίεσαν πολύ. Εμείς συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο καλοί στην επίθεση. Υπήρχε διαφορά στις τελικές φάσεις και τα ριμπάουντ, όμως έχουμε και λάθη, και πρέπει να σταθούμε σε αυτά και να τα λύσουμε, ώστε να βελτιωθούμε για την επόμενη σειρά αγώνων του πρωταθλήματος».

Για το εάν προβληματίζεται από τις τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Δεν ήταν τίποτα εύκολο όλη τη χρονιά. Είναι πολλά τα ματς και υπάρχει κόπωση, επειδή πιέσαμε την ομάδα πριν από το Final Four για να είναι σε καλή φόρμα και στο Λονδίνο η ομάδα έκανε και εκεί μεγάλη προσπάθεια και τώρα στα πλέι οφ κάνει κοιλιά. Για εμάς είναι αναμενόμενη συμπεριφορά. Πλέον, πρέπει να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια για να είμαστε σε καλή κατάσταση εάν, πρώτα ο Θεός, πάμε στους τελικούς. Είναι αναμενόμενες αυτές οι εμφανίσεις και το περιμένουμε, δεν είναι μόνο το ψυχολογικό άδειασμα από τη συμμετοχή στο Final Final, που είναι μια απαιτητική διοργάνωση, αλλά είμαστε και σωματικά κουρασμένοι. Σκοπός είναι να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: