Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κελ: «Στις λεπτομέρειες»

Την άποψή του πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Κελ. Σίγουρος ο Χούμελς για την κατάστασή του.

Κελ: «Στις λεπτομέρειες»
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του τελικού ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Γερμανός μέσος των Βεστφαλών τόνισε πως το «κλειδί» για τον νικητή θα είναι να μην επηρεαστεί από την πίεση.

«Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι δύο ομάδες ξέρουν πως να παίξουν η μία απέναντι στην άλλη και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ούτε στο κομμάτι της τακτικής. Αυτός που θα κερδίσει θα είναι αυτός που θα πάει πραγματικά για τη νίκη εκμεταλλευόμενος την εμπειρία και χωρίς να επηρεαστεί από την πίεση».

Από τη μεριά του ο Ματς Χούμελς, αναφερόμενος στον πρόσφατο τραυματισμό του, τόνισε είναι σε καλή κατάσταση ενόψει τελικού: «Σίγουρα, ο φόβος πως μπορεί να χάσω το παιχνίδι ήταν μεγαλύτερος από το πραγματικό πρόβλημα. Το πόδι μου μπορεί να μην είναι όπως ήταν πριν τον τραυματισμό όμως είναι καλά πιστεύω για το παιχνίδι και πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να τα καταφέρω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: