Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Ναι» Αντσελότι για Νεϊμάρ!

Θετική ήταν η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι στη διοίκηση της Ρεάλ για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος φέρεται να είπε πως «θα πάω στη Μαδρίτη, μόνο αν συνεχίσει ο Κριστιάνο (Ρονάλντο)».

«Ναι» Αντσελότι για Νεϊμάρ
Το απόλυτο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον ο Κάρλο Αντσελότι, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψή του από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Ιταλός τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σάντος έναντι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο 53χρονος προπονητής ζήτησε να αποκτηθούν ο Ίσκο (Μάλαγα), ο Καβάνι (Νάπολι) και ο Μπέιλ (Τότεναμ).

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Νεϊμάρ, η εφημερίδα «AS» αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος στράικερ δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη «βασίλισσα», αν και ο καταλανικός Τύπος υποστηρίζει πως είναι κοντά στη Βαρκελώνη.

«Αν θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα; Σίγουρα», λέει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του νεαρού φορ και συνεχίζει: «Αν θα ήθελε να παίξει στη Ρεάλ; Μιλάμε για τους δύο μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο».

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ στις συζητήσεις που είχε με την πλευρά του Νεϊμάρ τού τόνισε πως στο μέλλον μπορεί να είναι το μοναδικό αστέρι της ομάδας, εφόσον δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος απάντησε: «Θα έρθω στη Ρεάλ, μόνο αν συνεχίσει ο Κριστιάνο. Θα ήθελα να παίξω μαζί του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: