Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Μένει Μπολόνια ο Χριστοδουλόπουλος!!

Τη φανέλα της Μπολόνια θα φοράει για άλλα τρία χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς η διοίκηση της ιταλικής ομάδας αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Μένει Μπολόνια ο Χριστοδουλόπουλος
Αληθινό φαίνεται ότι θα βγει το προαίσθημα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για παραμονή στη Μπολόνια. «Δεν έχετε δει ακόμα τον πραγματικό Λάζαρο. Μπορώ να δώσω ακόμα πιο πολλά και ελπίζω να το δείξω αυτό την επόμενη σεζόν. Νιώθω ότι θα μείνω αν και η απόφαση είναι της ομάδας» είχε δηλώσει προ ημερών ο διεθνής μεσοεπιθετικός και όλα δείχνουν ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η διοίκηση των «ροσομπλού» έμεινε ικανοποιημένη από την σχεδόν τετράμηνη παρουσία του και αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Χριστοδουλόπουλος είχε υπογράψει για έξι μήνες συν τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει κάτοικος «Ντ’ Αλάρα» μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο οποίο ανήκει στο δυναμικό της ομάδας, είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ, αγωνιζόμενος συνολικά 604 λεπτά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: