Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Προτιμάει τους Ιταλούς ο «τίγρης»

Ικανοποιημένος από τα άκουσε από τους κατασκευαστές του «Juventus Stadium» για το χρονοδιάγραμμα για την ανέγερση ενός γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προτιμάει τους Ιταλούς ο «τίγρης»
Θετικά ήταν τα μηνύματα που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την κατασκευαστική εταιρεία που ανέλαβε την ανέγερση του «Juventus Stadium» όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός ανάλογου προδιαγραφών γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Ιταλοί κατασκευαστές είπαν στον ισχυρό επιχειρηματία πως αν αναλάμβαναν το συγκεκριμένο εγχείρημα, θα ήταν σε θέση να παραδώσουν το γήπεδο στην ΑΕΚ σε διάστημα 14-16 μηνών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Αυτό χαροποίησε τον «τίγρη», ο οποίος επιθυμεί τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει στη φυσική της έδρα η Ένωση, αγωνιζόμενη στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μελισσανίδης είδε τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία και δεν αποκλείεται να αναθέσει σε εκείνη την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ να βρεθεί ξανά στο Τορίνο για να επισκεφτεί ξανά το γήπεδο της Γιουβέντους, ώστε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη γύρω από το συγκεκριμένο εγχείρημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: