Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Πάω στο Λονδίνο, όπου με θέλουν»

Πικραμένος για τον τρόπο με τον οποίο αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη χθεσινή προπόνηση του γιου του.

«Πάω στο Λονδίνο, όπου με θέλουν»
Τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συζητήσεις που είχε με άλλους γονείς παιδιών που παίζουν στη Κανίγιας (ομάδα-δορυφόρος του συλλόγου), όπου παίζει και ο γιος του, αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Razon».

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε χθες στην προπόνηση της ομάδας του Ζοσέ Μάριο Τζούνιορ και εκεί τον πλησίασε αρκετός κόσμος, ο οποίος τον θέλησε να μάθει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμό στην καριέρα του «Special One».

Εκείνος τόνισε πως «πάω στο Λονδίνο, όπου με θέλουν» και με αυτό τον τρόπο ο 50χρονος προπονητής προανήγγειλε την επιστροφή του στην Τσέλσι. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο είπε με παράπονο: «Αν πάρετε μια εφημερίδα, θα διαπιστώσετε ότι κανείς δεν με αγαπάει εδώ».

Πάντως, ο Πορτογάλος είπε καλά λόγια τον αναμενόμενο διάδοχό του, Κάρλο Αντσελότι: «Ο Κάρλο είναι ένας καλός άνθρωπος. Είναι ένας συμπαθητικός τύπος».

Πλέον όλοι περιμένουν την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο μετά τον αγώνα με την Σοσιεδάδ, στην οποία θα απαντήσει σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Ρεάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: