Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Στο… στόχαστρο οι Λονδρέζοι!!

Μπορεί ο τελικός να κατέληξε γερμανικός εμφύλιος, όμως στόχος του πειράγματος των οπαδών της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έγιναν οι Βαυαροί, αλλά οι Λονδρέζοι.

Στο… στόχαστρο οι Λονδρέζοι
Την αγάπη τους απ’ το Ντόρτμουντ με μια κάρτα έστειλαν οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για να πειράξουν τους Άγγλους που… άλλα περίμεναν στον τελικό του Γουέμπλεϊ και άλλα τους ήρθαν.

Η πετσέτα της ομάδας… πόζαρε σε καθαρά λονδρέζικο φόντο, για να δηλώσει ότι η θέση είναι ρεζερβέ. Όσο για το μήνυμα της κάρτας, μπορεί να θεωρηθεί και… χιουμοριστικό, αλλά κυρίως ένας τρόπος να δείξουν ότι το ευχαριστήθηκαν.

«Ευχόσασταν για έναν τελικό ανάμεσα σε δυο αγγλικές ομάδες. Ή τουλάχιστον ένα γήπεδο γεμάτο γκόμενες απ’ την Ισπανία. Αντίθετα όμως, έχετε τους Κράουτς (υποτιμητική αναφορά στους Γερμανούς). Καλή διασκέδαση», ήταν το μήνυμα των Γερμανών.

Μάλιστα, σκοπεύουν να κάνουν το Λονδίνο «κιτρινόμαυρο», αφού σήμερα και αύριο θα κυκλοφορεί διώροφο λεωφορείο στο κέντρο της πόλης που θα μοιράζει αναμνηστικά.

Επιπλέον θα υπάρχουν άνθρωποι με τα χρώματα της ομάδας σε όλα τα αξιοθέατα του Λονδίνου, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της πόλης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: