Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η λύση για τον Φάλκενμπουργκ!!

Ο Αναστασίου θέλει σαν τρελός τον Φάλκενμπουργκ και ο Παναθηναϊκός ποντάρει σε έναν 16χρονο πρώην κάτοικο Παιανίας για να τον αποκτήσει από την Αλκμάαρ.

Η λύση για τον Φάλκενμπουργκ
Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει τον Φάλκενμπουργκ για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής σεζόν με την περίπτωσή του να έχει κάποιες δυσκολίες λόγω των χρημάτων που ζητά η ολλανδική ομάδα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Ωστόσο, οι πράσινοι στην προσπάθειά τους αυτή να αποκτήσουν τον 25χρονο άσο έχουν μια αναπάντεχη βοήθεια!

Πρόκειται για τον 16 κεντρικό αμυντικό, Παντελή Χατζηριάκο ο οποίος εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα u-16 της Αλκμάαρ της οποίας –μάλιστα- είναι και αρχηγός.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα στόπερ έχουν οδηγήσει την ολλανδική ομάδα την απόφαση να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αυτόματα ο Παναθηναϊκός δικαιούται τροφεία, αφού ο παίκτης προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παιανίας και έφυγε για να πάει στην Ολλανδία πριν από δύο χρόνια.

Το ποσό που δικαιούται ο Παναθηναϊκός είναι περίπου 225.000 ευρώ, όσα χρήματα σχεδόν ζητεί η Αλκμααρ, για να συναινέσει στη μεταγραφή του Φάλκενμπουργκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αλκμααρ να μη δώσει τα τροφεία για τον νεαρό στόπερ, με αντάλλαγμα να μη δώσει και αυτός χρήματα για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου.

Οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Αλκμάαρ συνεχίζονται, με τις πιθανότητες για να γίνει το deal και ο Φάλκενμπουργκ να φορέσει τα πράσινα.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να έρθει στους «πράσινους».

Ξέρει ότι ο Αναστασίου τον προορίζει για βασικό και έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές, που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ ετησίως.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: