Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Δεν θα γίνει πλειστηριασμός για τον Νεϊμάρ»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την τακτική της Σάντος να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με την πώληση του Νεϊμάρ παρουσιάστηκε ο πατέρας και μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού.

«Δεν θα γίνει πλειστηριασμός για τον Νεϊμάρ»
Δεν πρόκειται η μεταγραφή του Νεϊμάρ να εξελιχθεί σε πλειστηριασμό της Σάντος, όπως δήλωσε ο πατέρας και μάνατζερ του 21χρονου επιθετικού.

Επίσης, ο γονιός του Βραζιλιάνου στράικερ προειδοποίησε τον σύλλογο του Σάο Πάουλο πως τώρα του δίνεται η δυνατότητα να κερδίσει ένα χρηματικό ποσό, αφού σε έναν χρόνο ο παίκτης μένει ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει εκείνος και όχι με βάση τα χρήματα που ζητά η διοίκηση του συλλόγου.

«Νομίζω ότι η ιστορία έχει τελειώσει. Η διοίκηση της Σάντος θα πρέπει να αποφασίσει. Ναι ή όχι, αλλά αυτή η κερδοσκοπία πρέπει να σταματήσει. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Υπάρχει συζήτηση των μελών της Σάντος, αλλά γιατί δεν έχει λυθεί ακόμα; Δεν θα αφήσω την ομάδα να κάνει τώρα πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το επιτρέψω», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Νεϊμάρ και μίλησε για την επικείμενη συμμετοχή του διεθνούς άσου στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών:

«Είναι απλό, από τώρα δεν θα απαντάει στο τηλέφωνο. Κανείς δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί».

Καταλήγοντας, ο πατέρας και μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού τόνισε: «Είπαν ότι δεν πουλούν τον παίκτη και η ζωή συνεχίζεται. Πλέον απομένει ένας χρόνος για να φύγει ως ελεύθερος ο παίκτης και έξι μήνες για να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του. Στη Σάντος θα πρέπει να το σκεφτούν αυτό, αλλά κανείς δεν μας μίλησε για αυτό. Εν τω μεταξύ, δεν έχουμε κάποια θέση και ούτε θα το κάνουμε στο μέλλον». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: