Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη!!

Έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του για να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος φημολογείται πως επιστρέφει στη «βασίλισσα».

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη
Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ, μιλώντας σε εκπροσώπους του γερμανικού Τύπο.

Ο Ισπανός αμυντικός πουλήθηκε από τη «βασίλισσα» στη Λεβερκούζεν έναντι 5 εκατ. ευρώ, αλλά οι «μερένχες» διατηρούν οψιόν αγοράς που φτάνει τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Αν και υπάρχει κάτι επίσημο, στην Ισπανία εκτιμούν πως η Ρεάλ θα ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ρήτρα, αφού ο 21χρονος παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Bundesliga.

«Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει σπίτι του. Είμαι έτοιμος και θα κάνω ό,τι μπροώ στο μέγιστο βαθμό για τη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Καρβαχάλ και συνέχισε:

«Πώς τα πήγα τη φετινή σεζόν. Τα πήγα πολύ καλά. Κατάφερα να πάρω αρκετά λεπτά συμμετοχή και η αναγνώριση είναι σημαντική για εμένα. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, κάτι που θέλαμε από την αρχή». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: