Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Θέλει Champions League, ξέρει για Σαββίδη!!

Ενήμερος για τη δύναμη του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να μιλήσει πρώτα με τη Λεβάντε.

Θέλει Champions League, ξέρει για Σαββίδη
Πολύ δυνατά ακούγεται το όνομα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ισπανός τεχνικός έχει εκμυστηρευτεί σε δικό του άνθρωπο πως έχει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ από το Κατάρ (το κασέ του αυτή τη στιγμή στη Λεβάντε αγγίζει τις 400.000 ευρώ).

Ωστόσο, εκείνος θέλει να συνεχίσει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει του χρόνου στο Champions League. Κάπου εδώ κολλάει το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά», αν και ο 49χρονος προπονητής δεν πρόκειται τώρα να απαντήσει θετικά στον Ιβάν Σαββίδη.

Πρώτα θέλει να δει τι θα γίνει με τη Λεβάντε. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Μαρτίνεθ θα συνεχίσει στους «βατράχους».

Την ίδια ώρα, υποστηρίζουν πως ο Ισπανός τεχνικός απασχολεί και την Έλτσε, αλλά ο Εσκριμπά δεν θα πρόκειται με τα σημερινά δεδομένα να φύγει. Επίσης, υπάρχει μία φήμη για την Βαγιαδολίδ, αν ο Τζούκιτς πάει στη Βαλένθια (από τη στιγμή που αποχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε).

Πάντως, ο Μαρτίνεθ γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο μεταλομέτοχος τις «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο 49χρονος τεχνικός τόνισε πως «η Λεβάντε με έχει εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Οταν τελειώσει, θα δούμε τι έχουμε να κάνουμε. Είπα στον ατζέντη μου να μην κάνει τίποτα, αν δε μιλήσουμε πρώτα με τη Λεβάντε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: