Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«Θα παλέψουμε σαν ομάδα»

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα είναι οι παίκτες του Άρη για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και μαζί την πρόκριση στην τετράδα των play offs της Α1 μπάσκετ.

«Θα παλέψουμε σαν ομάδα»
Ο Άρης φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο, στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 που σημαίνει ότι ο νικητής θα πάρει την πρόκριση. Για αυτό και οι «κίτρινοι» είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και παλέψουν σαν ομάδα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τζέρεμι Χαντ.

«Στον δεύτερο αγώνα μας με τον Πανιώνιο παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Όταν παίζεις καλή ομαδική άμυνα, κάνεις και την επίθεση πιο εύκολη», είπε ο 30χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και σκληρό, καθώς και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες, αλλά καμία δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει τώρα. Θα είναι αναμφίβολα ένας δυνατός αγώνας. Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, αλλά εμείς θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε σαν ομάδα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο των «κίτρινων», Θανάσης Μολυβδάς σχολίασε: «Η ομάδας μας και στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο, έχει δείξει ένα πολύ καλό και μαχητικό πρόσωπο. Με το αποτέλεσμα στο 1-1 στην έδρα μας, πηγαίνουμε στο κλειστό της Αρτάκης για να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, στο οποίο θα προσπαθήσουμε με καλή ομαδική αντίδραση και σωστές συνεργασίες να καλύψουμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: