Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τρομοκρατική «σκιά» λόγω τελικού!!

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος στους χώρους που θα συγκεντρωθούν οι οπαδοί των Μπάγερν και Ντόρτμουντ στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επισημαίνει το Spiegel.

Τρομοκρατική «σκιά» λόγω τελικού!
Όπως αποκαλύπτει το «Spiegel», η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος, προειδοποιεί ότι οι δημόσιοι χώροι στους οποίους θα συγκεντρωθεί πλήθος για να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενδέχεται να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών χτυπημάτων!

Σημερινό δημοσίευμα του «Spiegel» αποκαλύπτει πως η Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος (ΒΚΑ) προειδοποιεί ότι υπάρχουν ενδείξεις, πως ένοπλοι ισλαμιστές σχεδιάζουν επιθέσεις σε δημόσιους χώρους της Γερμανίας που θα είναι συγκεντρωμένοι αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν Μονάχου.

Στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπου θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για το σπουδαίο ματς, τα μέτρα ασφαλείας είναι ήδη αυξημένα, κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες περιοχές που φέρονται να αποτελούν στόχο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο επικεφαλής της ΒΚΑ, Γιεργκ Ζίερκε, έχει ενημερώσει από το βράδυ της Παρασκευής (24/5) το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: