Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!

Το Λονδίνο δεν βλέπει και με τόσο καλό μάτι την …απόβαση χιλιάδων Γερμανών για τον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ, αλλά ως καλός οικοδέσπότης οφείλει να κάνει ευχάριστη τη διαμονή των επισκεπτών της.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται
Ήδη 50.000 είναι αυτοί που εξασφάλισαν ένα μαγικό χαρτάκι για τα δυο πέταλα του Γουέμπλει, όμως αναμένονται ακόμη αρκετές χιλιάδες που θα ταξιδέψουν παρά το γεγονός ότι δεν έχουν εισιτήριο.

Μάλιστα η ΟΥΕΦΑ φρόντισε να προειδοποιήσει πως η πώληση από μη εξουσιοδοτημένες πηγές αποτελεί ποινικό αδίκημα και επισημαίνει πως τόσο τα εισιτήρια όσο και τα πακέτα φιλοξενίας είναι sold out και συνιστά στους οπαδούς να μην προχωρήσουν σε αγορές εισιτηρίων.

Για λόγους ασφαλείας οι αρχές απέφυγαν να τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες στο Λονδίνο και έτσι όσοι δεν θα μπορέσουν να μπουν στο Γουέμπλει θα αναζητήσουν εναλλακτική λύση σε κάποια πάμπ.

Οι γερμανικές μπυραρίες στο Λονδίνο είναι …sold out από τα ημιτελικά! Είναι τέτοια η ζήτηση για κρατήσεις που ο ιδιοκτήτης μιας πάμπ στο κέντρο της πόλης αποφάσισε να νοικιάσει άλλους δυο χώρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τους Γερμανούς οπαδούς. Μάλιστα θα φροντίσει να προσφέρει στους φίλους της Μπάγερν τη βαυαρική μπύρα Augustiner και σε εκείνους της Ντόρτμουντ την DAB η οποία παράγεται στην πόλη της Βεστφαλίας.

Πέρα όμως τους χώρους που θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τον τελικό το βράδυ του Σαββάτο, στο Λονδίνο θα υπάρξει μια σειρά από events τις ημέρες που θα προηγηθούν.

Mέχρι και την Κυριακή, το ενδιαφέρον στρέφεται στην περιοχή κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο, στο Στρατφορντ.

Το futsal θα έχει την τιμητική του την Παρασκευή στο Στράτφορντ, με την παρουσία ομάδας νέων της Μπαρτσελόνα που θα αγωνιστούν κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας.

Για το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle, καθώς επίσης και αγώνας 5 Χ5 μεταξύ μεγάλων άσων του ποδοσφαίρου. O συγκεκριμένος αγώνας θα έχει και λάμψη από Χόλιγουντ καθώς το παρών αναμένεται να δώσει ο Γουιλ Σμιθ και ο γιος του Τζειντεν. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:30 (ώρα Αγγλίας) και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος στην αναμέτρηση είναι οι : Ομάδα Α : Γιένς Λέμαν, Εντουιν Φαν Ντερ Σαρ, Ρομπέρ Πιρές, Φρέντι Λιουνγκμπεργκ, Ιαν Ρας, Νταβόρ Σούκερ, Τζιοβάνι Φαν Μπορνκχορστ, Καρλ-Χαινζ Ριντλε, Κριστιαν Καρεμπέ, Γκρέιαμ Λε Σο, Στιβ ΜακΜάναμαν, Τζέιμι Κάραγκερ Ομάδα Β : Βίτορ Μπαιαμ Καφού, Σιμόνε Φαρίνα, Πάτρικ Αντερσον, Γιούρι Τζορκαεφ, Λουις Φίγκο, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Τζιοβάνι Ελμπερ, Μικαελ Λάουντρουπ, Φάμπιο Καναβάρο, Πιερ Φαν Χοιντονκ, Σερτζίνιο.

Προπονητές των δυο ομάδων θα είναι ο Λαρς Ρίκεν και ο Παουλ Μπραιτνερ, ενώ διαιτητής θα είναι ο Πιερλουίτζι Κολίνα.

Οσοι παραβρεθούν στο Στρατφορντ θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα δυο τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ και να περιηγηθούν στο Μουσείο της διοργάνωσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: